Despre mine

12391043_1112601135426013_5783341658056708327_n

Numele meu este Cătălina, dar mi se mai spune Nina. Am 26 de ani, sunt artist plastic, membru stagiar UAP, Filiala Iaşi şi profesor de educaţie plastică în învăţământul gimnazial şi diriginta unor copii minunaţi.

În 2015 am absolvit masteratul – Universitatea de Arte ”George Enescu”, Iași, Facultatea de Arte Vizuale și Design ”George Enescu”, Iași, specializare Arte decorative – Artă murală, iar în 2013 mi-am dat licenţa – Universitatea de Arte ”George Enescu”, Iași, Facultatea de Arte Vizuale și Design ”George Enescu”, Iași, specializare Artă murală

Am finalizat cele două module pedagogice, adică am absolvit Departamentul pentru pregătirea personalului didactic şi de aici a început întreaga mea aventură în lumea învăţământului.

Pentru mine învăţământul a reprezentat o adevărată provocare. Ideea de a fi profesor mi se părea departe de mine şi de ceea ce aspiram. Mereu m-am confruntat cu timiditatea şi curajul de a mă exprima în  public, iar meseria de profesor, de pedagog este exact opusul. Am avut tendinţa de a renunţa, însă cei care au grijă de  mine şi mă iubesc, m-au împins de la spate, mi-au dat curaj şi atunci mi-am dat seama că de fapt, acest lucru m-ar ajuta enorm în plan personal.

Acum, pot spune că am descoperit o mulţime de lucruri faine, de oameni faini, cu iniţiativă, cu poveşti care mai de care mai interesante, o grămăjoară mare de copii frumoşi şi dorinici de a schimba lumea, copii care sunt într-o permanentă schimbare şi care te ţin mereu în priză.

Sunt muuulte de povestit şi împărtăşit, aşa căăăă….vă las să-mi descoperiţi ideile, dorinţele şi visele mele prin acest drăguţel blog.

eu vl

 

https://www.facebook.com/CatalinaAprofirei.Art/

Advertisements